MODNI KLEPET

Današnjega večera sem se že cel teden veselila. V enem od mojih najljubših lokalov se je zopet dogajalo nekaj zabavnega.

Modna blogerka Brigita Potočki je zopet pripravila zanimivo srečanje. Ko sem prvič obiskala njeno predavanje smo se pogovarjale o kosih oblačil, ki so primerni za novoletne zabave. Tokrat je bilo govora o osnovnih kosih oblačil. Ne dolgo nazaj sem govorila o pospravljanju omare. No, ta del je nujen, da lahko sploh začnemo razmišljati o sestavljanju osnovne garderobe. 


Osnovni kosi v garderobi so relativna stvar. Oblika osnovnih kosov v moji garderobi ni nujno osnovni kos iz tvoje garderobe. Bistvo osnovne garderobe pa je, da kose med seboj lahko dobro kombiniramo in imamo hitro lahko sestavljene kombinacije oblačil za različne priložnosti.


Garderobo sestavljamo glede na naš življenjski stil, to je na dejavnosti, ki jih opravljamo v roku službe, prostega časa, športnih aktivnosti, hobijev,... Nekdo, ki ne teče, ne potrebuje 3 parov tekaških superg, prav tako ne kolesarskega dresa, če nima kolesa, uslužbenka na banki pa, recimo, v svoji garderobi nujno potrebuje poslovne obleke.