top of page

Kako na instagramu dobiti swipe-up brez 10k sledilcev

Odkar je Instagram predstavil najbolj zaželjeno funkcijo "swipe-up" na stories, je bila ta zadeva dostopna le najbolj sledenim uporabniškom - t.i. verified ali pa z več kot 10000 folowerji, naslov današnjega zapisa pa najbolj iskana besedna zveza (how to get swipe up without 10k followers).

Povezovanje spletne trgovine, deljenje povezave do ig-tv, ... tu se da narediti swipe-up tudi brez 10k sledilcev, seveda ne z navadnim, ampak z business accountom.


AMPAK !


To se bo 30. avgusta spremenilo! Pravzaprav bo Instagram ukinil funkcijo swipe-up!


KAAAAJ?????

Ni tako dramatično, kot se sliši - obljubim.

Instagram bo swipe-up nadomestil s stickerjem, ki ga bo mogoče vstaviti v vsak story (kot npr. Gif, @označenoime, # instagram, ...). Ta sticker bo na voljo čisto vsem uporabnikom, ni važno koliko sledilcev imaš.

Sticker bo lahko kliknil vsak, ki si bo ogledal tvoj story, povezava pa bo sledilce peljala na linkano spletno povezavo.


Instagram bo ukinil funkcijo swipe-up!

Vse to pomeni, da bo za vse nas lažje dostopati in deliti shopping linke, prav tako pomeni, da bomo lažje dostopali do peticij, novih blog objav in zanimivih člankov. Deljenje virov ne bo več samo za Insta elito, pač pa za vse uporabnike.





Da prideš do stickerja, bo najbrž treba narediti update aplikacije Instagram. Nato je pa odvisno samo od tebe kaj si želiš najprej deliti s svojimi sledilci!


Uspešno linkanje!






Recent Posts

See All
bottom of page