top of page

Najboljše na Netflixu - februar 2022

In čisto preprosto smo zakorakali proti koncu februarja 2022!

Preživeli smo valentinovo, 22.2.22 ob 22.22h in zgodnje velikonočne čokolade v trgovinah. Doživeli smo tudi ukinitev PCT in nekaterih drugih ukrepov, doživljamo pa tudi moro na Rusko Ukrajinski meji.


Sem prepričana, da vas je zjutraj veliko ujelo srce parajoče novice, kaj se dogaja v bistvu čisto blizu nas... Ne morem verjeti, da se take stvari dogajajo v svetu, kjer živimo.

Malo mi je nerodno, ker res ne vem veliko o zgodovini Ukrajine in težavah, ki jih ima Nato z Rusijo in obratno. Si bom pa predvajala podcast, ki ga ima @thehistoryguy o tem.


Da gremo na pozitivo in lažje teme - sem se odločila napisati kaj sem pogledala na Netflix-u v času moje bolniške (od božičnih praznikov dalje).


Inventing Anna

Nekaj novega od režiserke Shonde Rhimes (Grey`s Anatomy, Scandal, Bridgerton, če naštejem nekaj njenih uspešnic). Govori zgodbo o prevarantki Anni Sorokin, ki je kradla visoki družbi New Yorka. Pričakuj preobrate, psihološke trike, družinsko psihologijo ...)



Emily in Paris

Vodja marketinga pristane na sanjskem delovnem mestu v Parizu.

Emily Cooper se poda na nepozabno avanturo, medtem pa žonglira med delom, prijatelji, ljubeznijo, sosedi ;) ... Obe sezoni sta mi vrhunski! Čeprav bi take Parižanke v pravem Parizu redko srečali, so obleke barvite, dodelani stajlingi in makeup za posnemat v realnem življenju, utrip mesta in romantičnih uličic in destinacij pa ravno prav vabljiv, da si želim par dni preživeti kot Emily.




Don`t look up

Adam McKay je naredil satiro, ki je hkrati noro smešna in depresivna do kraja. Fenomenalno servira čase v katerih živimo. Leonardo DiCaprio in Jennifer Lawrence, poleg pa še Meryl Streep kot predsednica ZDA, so igralska zasedba, ki tudi v prostem času niso tiho o klimatskih spremembah, težavah v svetu ... Če film gledaš že od začetka kot satiro (politično komedijo), se ti obeta 138 minut filmske zabave! Trenutne razmere, koronske katastrofe in svetovno politiko so spravili v "real gold". Eden najboljših filmov leta 2021!




To the bone

Film je iz leta 2017, glavna igralka je Lily Collins, ki jo poznamo iz Emily in Paris.

Govori o dekletu, ki se bori z anoreksijo, na svoji poti pa sreča nenavadnega zdravnika, ki s svojimi pristopi spodbuja, da se sooči s svojim stanjem in vzljubi življenje. Vredno ogleda!




Valeria

Evropska različica Sex and the city, ki potegne vase! Privlačni igralci, vsak s svojimi zgodami in prigodami, ki niso nerešljive, prijatelji in večne ljubezenske težave.

Nerodna glavna igralka, seksi ljubimec in zapleti, ki se kar ne nehajo. Vmes prijateljice iščejo identiteto, stanovanje, službo ... Priporočam z vedrom kokic in kozarcem rose-ja!



Do konca sem pogledala še Good girls, Stay close, On the verge, I am Georgina, Dead to me in Grace and Frankie


Zdaj pa potrebujem še malo vaših predlogov.

Kaj je fino za pogledat, kaj ni vredno 5 minut, kaj na repeat ...




Recent Posts

See All
bottom of page