top of page

Prazniki? Jaz sem ready!

V eni skupini sem danes brala komentarje, da se je izgubil duh Božiča s celomesečno peko piškotov, potic...A se s tem strinjam? Ne, se ne.

Ni se izgubil zaradi peke piškotov. Zaradi ljudi se izgubi, vsako leto.


Nimaš časa, vsak dan kuhaš, imaš otroke, ki imajo vsak dan dejavnosti, imaš službo, ki ti pobere vso energijo, pa kljub temu še MORAŠ speči najmanj 10 vrst piškotov!


No, zaradi tega se je izgubil čar praznikov. Ker najbrž nihče noče biti v bližini živčne in utrujene razvaline, ki mora zadovoljiti #pričakovanja 5 mam iz soseske, da zmore vse, čeprav s podočnjaki in skregana z možem in sama s seboj.


Ne počni si tega, res ni vredno, pa v vsem pecivu konec koncev niti uživala ne boš, ker bo v tebi le upanje, da vse čimprej mine.


Vidiš, s tako silo je odšel Božič ...


Zato se umiri, dobro poglej okrog sebe, izbiraj kaj in kdo si zasluži tvoj čas!Prazniki so res le v nas, ne pomaga dvesto metrov lučk, če je ti nimaš prižgane v sebi. ❤️❤️❤️🤗


Me pa še vedno nervira ta + na termometru 🌡🦠🦠🌡 ...


Teta #zima , dej no, stisni že mal zobe ... zdaj, ne februarja! ☃️🎄❄️🌨


Skratka - včeraj je bil v Kavarni Dvor en čudovit večer, poln smeha, prijetnega obujanja spominov in sladkanja z dobrotami.

Druženja z neobremenjenimi ljudmi, ki moj svet delajo še lepši. HVALA! Za vse sem vesela, ki ste podprli moje sanje in se kaj naučili od zelo prijaznih fantov iz Agroplan Slovenija, kjer imas mimogrede do konca leta s kodo ‘ČARAJZMANO10’ 10% popust ob nakupu malih pakiranj liofiliziranega sadja.


Letos sem bila cel december bolj kot ne #grinch - do včeraj! ⭐️🌟✨💫

Zdaj sem pa preklopila na praznike - nič ne bom več huda na moje fante, če mi bodo že tretjo rundo piškotov sproti pojedli, tudi lučke bom vsako popoldne vestno prižgala, pa praznične pesmi bodo na programu.

Zdaj te pa dajem pred en izziv:

A si predstavljaš, da vsaki stvari rečeš ja! Samo en dan. Kakšen bi bil tvoj?

🤗🎄Recent Posts

See All

Comments


bottom of page