JEDILNIK 25.01.2021 - 31.01.2021

Končno sem prišla na svoj račun - z otrokoma smo se dogovorili, da imata za nekaj časa med tednom dovolj moje kuhinje ob kosilih. Sploh ne, da ne bi bilo dobro, želita si spremembe in stika s šolo. Sedaj jo pa res že pogrešata, oba jo pogrešata - pa je na začetku kazalo, da nam ta sistem zelo ustreza. Fanta sta se pridno zbujala ob 8h zjutraj, pojedla zajtrk in šla delat. Zadnja dva tedna je pa tole vsem eno veliko breme - "padlo dol" vsem - in meni in njima. Mali vmes sploh ni delal, večji ima pa malo več preverjanj, na predmetni stopnji jih vsak posebej malo dreza, da morajo delati, mlajše na razredni stopnji ima pa večinoma razredničarka, ki preverja občasno s kakšnimi kvizi in oddajanjem nalog za spletno stran.

Zdaj nam malo šepa vse skupaj.

Kako gre vam šola na daljavo? Je še vedno fino, je vse skupaj adijo pamet, sfolgate ali obupujete (vsi)?

Zaradi zmešnjave, v kateri smo, me včasih ima, da grem nekam v eno jamo, ugasnem vse in se grem, da se to sploh ne dogaja.


Pa pustimo zdaj to - moja otroka sta se odločila, da rabita malo pavze od mame, mama pa z atijem končno pride popolnoma na svoj račun :D #winwin Zato bosta kosila dobila v šoli.


Za naju pa sem pripravila seznam za ta teden. Zraven je šoping listek, da lažje ugotovim, kaj mi manjka za pripravo jedi. Veselim se, da bo na meniju kar precej zelenjave, mesa pripravljenega z malo drugačnimi začimbami in predvsem čiščenjem hladilnika in skrinje. Ne glede na to, da res porabljamo sproti, še vedno je ogromno zaloge. Zmrznjeno meso in zmrznjena zelenjava...


Zajtrke si pri nas dela vsak sam, imamo pa nekaj stalnic, ki jih je