top of page

CELULIT (in kako ga odpraviti)

Prihajajo toplejši dnevi, ja. Pa krajši rokavi, krajše hlače, krila ... Ne moreš celo zimo sedeti na tazadnji in narediti ničesar, poleti pa 14 dni pred dopustom pričakovati čudežev. Ne gre tako. Jaz sem se podala na pot raziskovanja najbolj učinkovitih in neinvazivnih metod blaženja in odstranjevanja celulita. Na trgu ponujajo resnično veliko tehnik in postopkov za odpravo in izbira je bila precej težka. V bližini sem našla eno učinkovito zadevo, o kateri ti povem več v nadaljevanju zapisa. Najbolj zanimivo pa mi je bilo ime - maderoterapija. Ma-de-ro-terapija ... Zanimiva beseda ...

Ključ do uspeha in popularnosti maderoterapije leži v njeni sposobnosti, da iz organizma izloča strupe. 

Človeško telo je polno presnovnih odpadkov, ki so se nabrali zaradi nepravilne prehrane, kozmetičnih pripravkov in vpliva okolja. Telo zaradi te nesnage proizvaja vse več limfe okrog celic in s tem skuša iz telesa odplakniti škodljive snovi. 

Zaradi povečanja tekočine telo izgleda zabuhlo in napihnjeno, celulit pa postane viden. Izgledamo starejše, težje in bolj nezdravo kot smo v resnici. Z leti ta problem postane še bolj očiten. Tudi če se pričnemo hraniti zdravo in se pričnemo redno gibati ne bomo tako lahko odstranili nakopičenih maščob in celulita. Vedno obstajajo neka kritična območja, ki zahtevajo dodaten trud in nego. Najpogosteje so to trebuh, zadnjica, boki in stegna. Ko se bo telo znebilo škodljivih snovi, bo nehalo proizvajati velike količine limfe, telo bo izgledalo vitkejše, koža pa bo bolj čvrsta in napeta. 

Torej - maderoterapija je tehnika masaže, ki prihaja iz Kolumbije in se izvaja z uporabo anatomsko prilagojenih elementov iz lesa, kar terapijo dela 100% naravno in brez alergijskih reakcij na koži. 

Terapija predstavlja globlji učinek masaže na telesu; namenjena je osebam z nesorazmernimi in lokaliziranimi maščobnimi oblogami, osebam, ki jih muči višek vode v telesu, osebam s kožnimi gubami in konec koncev, osebam s celulitom. 


Z omenjeno metodo se v osnovi stimulira in popravlja ravnotežje energije v telesu, zmanjšuje se stres, sproščajo se mišice in blaži bolečine v sklepih, uporablja pa se tudi v estetske namene - za učvrstitev telesa, za napenjanje kože, za zmanjševanje maščobnih oblog, za zmanjševanje gub na obrazu in na drugih delih telesa, za razstrupljanje telesa, odstranjevanje presežka vode iz telesa in odstranjevanje celulita. 

Uporablja se s ciljem po preoblikovanju postave. 

Sama uporaba posebno oblikovanih lesenih valjev omogoča intenziven pritisk na trdovratni celulit in odstranjevanje maščob skupaj s toksini in presežkom vode. 

S to tehniko masaže se stimulira predvsem limfni sistem telesa. Razbijajo se predeli nakopičenega trdovratnega celulita, zmanjšuje se morebitna zabuhlost zaradi presežka vode v telesu, omogočeno je ravnanje in napenjanje kože. 

Naprave, ki se uporabljajo v maderoterapiji so posebni valji, skodelice in lopatke, narejeni iz lesa, ki so anatomsko oblikovani in se popolnoma prilagodijo različnim delom telesa. 

Terapija je zato 100% naravna, 100% neinvazivna in 100% brez škodljivih stranskih učinkov. 

Vsaka terapija traja približno 1 uro, spremembe pa so vidne po tretjem tretmaju. Za konkretne rezultate se priporoča vsaj en poln ciklus 10 tretmajev. 

Cilj anticelulitne maderoterapije je torej oblikovanje telesa, zmanjševanje obsega na bokih (videz jahalnih hlač), definiranje nog, napenjanje kože na stegnih, zmanjševanje obsega trebuha in definiranje rok. 

To bo moje "go - to" letošnje orožje!  

Za preizkus in vse ostale informacije pa http://www.felice-kozmetika.comObjava je nastala v sodelovanju s KOZMETIČNE STORITVE FELICE, ŠPELA SITAR S.P. PE Kranjska cesta 3, 4208 Šenčur

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page