top of page

ANTIKOMARČEK

Dogajal se je en lušten večer. "Kino pod zvezdami na Dobenu" bolj natančno. Dogajalo se je na dvorišču stare domačije, otroci so posedali na balah, gledali risanko, se sladkali s sladkorno peno in malicali palačinke. Kokice sploh ne bi rabila omenjati, ker tako ali tako pašejo zraven.


Na družabnem večeru je bila tudi Mojca Gomezel, ki izdeluje naravne pripravke, ki nam pomagajo, da se tega mrčesa uspešno ubranimo.



Povedala mi je, da je sama alergična na pike komarjev. Iz tega je prišla do ideje, da zase naredi učinkovito, a naravno mazilo, ki jo bo zaščitilo pred zoprnimi piki.


Izpod njenih rok tako že nekaj časa nastaja ANTIKOMARČEK. Antikomarček je mazilo narejeno iz naravnih sestavin - eterična olja in masla, ki skupaj odganjajo tako komarje kot klope.



  • Sezona morskih avantur je, tam nas običajno tudi podnevi napadajo tigrasti komarji. S to kremico se jih lahko odžene.

  • Gozdne borovnice so sicer že mimo za letos, bo pa vedno več gob, zato ljubitelji ne bodo mirovali. S tem mazilom se ravno tako lahko uspešno zaščitijo pred klopi. Meni se to zdi super zadeva, ker mi okus običajnih sprejev proti klopom še cel dan ostajajo v ustih in po pravici povem, da včasih ravno zaradi tega raje preskočim špricanje z njimi.

  • Poleti smo veliko zunaj in se druženja pogosto zavlečejo dolgo v noč. To pa je tudi čas, ko postanejo aktivni vsi ostali komarji, ki so nas čez dan pustili pri miru. Ravno tako se proti njim lahko učinkovito zaščitimo z Antikomarčkom.



Mazilo se zaradi visoke vsebnosti maščob zelo lepo razmaže, prijetno diši po limoni, razmazan po koži se hitro vpije, za seboj pa pusti prijeten vonj limone in rahlega tona cimeta.

Ko se vonj razdiši, je potrebno maslo ponovno nanesti.


Mojca Gomezel je z Antikomarčkom osvojila prvo mesto v projektu "Štartaj Domžale"

in se z mazilom šele predstavlja potrošnikom.

Prepričana sem, da vam bo na vsa vprašanja z veseljem odgovorila tudi sama.

https://www.facebook.com/pri7.hrastih/


Sama močno podpiram slovensko in ji z veseljem izkažem podporo, tako s prispevkom, kot s to objavo!



Recent Posts

See All
bottom of page